Enkel styring av hva dine digital signage-skjermer viser

Digital Signage er rett verktøy til å forbedre intern kommunikasjon med ansatte eller kunder i områder hvor mange ferdes. Displaysystem er en smart løsning som lar deg ta i bruk alle typer skjermer, enten du har eksisterende skjermer eller ønsker å kjøpe inn nye moderne Digital Signage-skjermer. Displaysystem gir deg full kontroll over innholdet, og du kan tidsstyre og planlegge dine budskap helt ned på minuttet.

I vår løsningen kan du skape en rekke innholdstyper, alt fra automatisk visning av dine Facebook-innlegg, youtube, video, romstatus med room calendar, romveiviser,  kalendervisning og iBooking treningskalendre for dag, uke og sal. 

Displaysystem støtter alle typer skjermer – både liggende og stående.

Dette er bare noen eksempler.
Se alle mulighetene for å skape innhold her.

Automatisk generert innhold

Digitale skjermer trenger innhold. Selv om du enkelt kan legge inn egenprodusert innhold, har Displaysystem mange moduler for automatisk generering av innhold. Her er noen eksempler:

  • Oppdaterte nyheter fra egen nettside, intranett, lokale eller nasjonale aviser/media.
  • Presenter siste innlegg fra bedriftens Facebookside eller RSS-feed.
  • Digitale dørskilt-skjermer utenfor møterom via Google og Microsoft 365 (Office 365).
  • Romveiviser/Wayfinder som dynamisk guider besøkende til rett sted.
  • Integrerte løsninger (iBooking) på treningssentre for å vise treningsprogram.
  • Vei-info for hele landet via Statens Vegvesen sine RSS-feed.
  • Automatiske væroppdateringer fra YR.no/Met.no.
  • Flytider fra Avinor viser ankomster og avganger for alle flyplasser i Norden.
  • Importer videoer eller spillelister fra Youtube eller Vimeo. +++

Skybasert løsning som fungerer godt for flere lokasjoner

Med Displaysystem styrer du alle dine skjermer og innhold i vårt sky-baserte system. Har du mange spillelister eller skjermer, kan du enkelt kopiere innhold mellom spillelister og du kan inkludere en hel spilleliste i en annen.

Med Displaysystem kan du opprette så mange spillelister du selv ønsker, og du kan med et enkelt tastetrykk endre aktiv spilleliste på din(e) skjerm(er).

Vi tilbyr også lisenser for fjernsupport for kunder som har Samsung SSP-skjermer eller som bruker Chromebit og Chromebox playere.

Ønsker du å vise forskjellige spillelister på dine skjermer så kan du styre inntil 3 skjermer med PRO. *

* Intern signalframføring til skjermene og oppmontering på vegg er ikke inkludert i prisen.

Point of Sale skjermer (POS)

Lag din egen reklameskjerm på minutter med tre enkle steg. Ta i bruk hvilken som helst Android-tablet du har liggende, eller bestill vår 10-tommer.
kun kr 199,- / mnd.

Slik ble Displaysystem til

Displaysystem hjelper i dag bedrifter med å kommunisere bedre med teamene og kundene sine ved å transformere fellesarealer med smart, tilkoblet digital skilting.

Vi startet Displaysystem for å løse problemer vi selv møtte når vi trengte en infoskjermløsning, inkludert hvor latterlig vanskelig det var å vise frem arbeidet vårt på skjermene på kontoret. Så vi bygget likegodt vår egen brukervennlige digital signage løsning som er veldig enkel i bruk, og kan brukes hvor som helst i verden. Du kan kontrollere innholdet på så mange skjermer du vil, hvor som helst i verden. 

Og det tok ikke lang tid før vi oppdaget at det var flere bedrifter der ut som har følt på det samme og at det var et marked der ute for en smart, 100% nettbasert infoskjermløsning som lar dere kontrollere innholdet alle skjermene i bedriften uten noe forkunnskap.