En skalérbar infoskjerm løsning for små og store bedrifter

Displaysystem gir deg full kontroll over innholdet, og du kan tidsstyre og planlegge dine budskap helt ned på minuttet.

I vår løsningen kan du skape en rekke innholdstyper, alt fra automatisk visning av dine Facebook-innlegg, youtube, video, romstatus med room calendar, romveiviser,  kalendervisning og iBooking treningskalendre for dag, uke og sal. Med våre designverktøy kan du også lage dine egne budskap og innhold! 

Displaysystem støtter alle typer skjermer. Både liggende og stående visning.

 

Dette er bare noen eksempler.
Se alle mulighetene for å skape innhold her.

Automatisk generert innhold

Digitale skjermer trenger innhold. Selv om du enkelt kan legge inn egenprodusert innhold, har Displaysystem mange moduler for automatisk generering av innhold. Her er noen eksempler:

  • Oppdaterte nyheter fra egen nettside, intranett, lokale eller nasjonale aviser/media.
  • Presenter siste innlegg fra bedriftens Facebookside.
  • Romstatus-skjermer utenfor møterom med dynamisk room manager.
  • Romveiviser som dynamisk viser vei i resepsjoner.
  • Integrerte løsninger (iBooking) på treningssentre for å vise treningsprogram.
  • Vei-info for hele landet via Statens Vegvesen sine RSS-feed.
  • Automatiske væroppdateringer fra YR.no/Met.no.
  • Flytider fra Avinor viser ankomster og avganger for alle flyplasser i Norden.
  • Importer videoer eller spillelister fra Youtube.

Skybasert løsning som fungerer like godt for både én eller mange lokasjoner

Med Displaysystem styrer du alle dine skjermer og innhold i vårt sky-baserte system. Har du mange spillelister eller skjermer, kan du enkelt kopiere innhold mellom spillelister og du kan inkludere en hel spilleliste i en annen.

Med Displaysystem kan du opprette så mange spillelister du selv ønsker, og du kan med et enkelt tastetrykk endre aktiv spilleliste på din(e) skjerm(er).

Ønsker du å vise forskjellige spillelister på dine skjermer, bestiller du bare én ekstra PRO for hver unike spilleliste du ønsker å vise.*

* Hvis skjermene er plassert i andre bygg eller steder, så vil du trenge ekstra PRO. Intern signalframføring til skjermene og oppmontering på vegg er ikke inkludert i prisen.

Point of Sale skjermer (POS)

Lag din egen reklameskjerm på minutter med tre enkle steg. Ta i bruk hvilken som helst Android-tablet du har liggende, eller bestill vår 10-tommer.
kun kr 199,- / mnd.

GDPR

Google Analytics

Vi benytter analyseverktøyet Google Analytics for å studere trafikk, bruksmønstre og trender på dette nettstedet. Dataene som samles inn brukes for å optimalisere brukeropplevelsen og tilpasse innholdet på nettsiden. I henhold til Googles retningslinjer for bruk av Google Analytics samles det ikke inn personlig informasjon om deg som bruker. Dataene som samles inn lagres på Googles servere.

 

Google Tag Manager

Håndterer sporingskoder og refererer til sporingsoppsett og tracking til 3.partsløsninger som Universal Analytics (Google Analytics). Alt av sporingskoder kjøres og håndteres via Google Tag Manager

Hva lagres: Dine bevegelser på displaysystem.no. All data er anonymisert og vi lagrer ingen sensitiv informasjon. Brukes til optimalisering av nettsiden og tjenester.

 

Hotjar

Anonyme data om dine bevegelser og interaksjon med displaysystem.no. For å hjelpe oss å forstå hvordan besøkende samhandler med nettstedet vårt, registrerer Hotjar besøkendes økter. Hotjar-skriptet er en websocket-tilkobling som sender følgende informasjon til Hotjar-serverne:

- HTML-endringer som skjer mens den besøkende bruker sidene dine

- Musbevegelser

- Museklikk

- Scrolle-bevegelser

- Tastetrykk for hvit-listede handlinger

- Statistikk for om visningsstørrelsen for nettleser endres

Hver hendelse som spores, lagres i Hotjars sky-database ved hjelp av et tidsstempel som senere brukes til å spille av hendelsene i sekvensiell rekkefølge. Hotjar-skriptet sporer besøkende når de besøker forskjellige sider ved hjelp av en første-parti "cookie", slik at man kan spille av hele sesjonen i et enkelt opptak. Ingen sensitive informasjon eller brukerinformasjon hentes eller lagres.