Bli en Displaysystem PARTNER

Få gunstige betingelser gjennom vår innovative Digital Signage løsning

Vi har nå åpnet opp Displaysystem for Partnere. Så nå kan du tilby alle dine kunder en solid og enkel i bruk infoskjerm-løsning for SMB-markedet. Dere vil som partner nyte godt av vårt erfarne støtteapparat hele veien.

Voks med oss

Få fordeler av vårt raskt voksende tjeneste og banebrytende funksjoner

Du kan tilby et helt nytt produkt

Gjennom vår innovative norske infoskjermløsning kan du tilby dine kunder et nytt produkt

Økonomisk gevinst

Vi tilbyr gunstige betingelser for våre partnere

Vises med ditt eget brand

For partnere tilbyr vi også muligheten til å fremstå med din egen logo og farger

Bli en partner nå og tilby dine kunder en brukervennlig og profesjonell infoskjermløsning. Bli med videre i en raskt voksende digital kanal som flere og flere er på utkikk etter.

Hvem kan bli partnere?

Har du mange potensielle kunder og ønsker å tilby SMB-markedet din egen infoskjerm-løsning, så kan vi tilby deg partnerløsning. Som partner kan du også aktivere en whitelabel løsning og da kan du videreselge direkte til dine kunder uten at vi vises noen steder. Du supporter, fakturerer og tjener penger direkte til dine kunder på å være partner. Du velger selv hva du ønsker å ta ut i månedspris til dine kunder.
Whitelabel har en lisenskostnad pr. år. Vi anbefaler et volum på over 25 PRO-abonnement hvis whitelabel er ønskelig.

Ønsker du å forhandle Displaysystem?

Vi har etter ønsker fra flere selskaper åpnet opp for videresalg av Displaysystem som partner.

Partner-løsningen har alle tilgjengelige funksjoner og rettigheter i Displaysystem. Og som Partner kan du videreselge vår løsning helt som din egen. Du kan legge inn din egen logo og branding, og du har også en mulighet for å benytte dine egne profilfarger.

GDPR

Google Analytics

Vi benytter analyseverktøyet Google Analytics for å studere trafikk, bruksmønstre og trender på dette nettstedet. Dataene som samles inn brukes for å optimalisere brukeropplevelsen og tilpasse innholdet på nettsiden. I henhold til Googles retningslinjer for bruk av Google Analytics samles det ikke inn personlig informasjon om deg som bruker. Dataene som samles inn lagres på Googles servere.

 

Google Tag Manager

Håndterer sporingskoder og refererer til sporingsoppsett og tracking til 3.partsløsninger som Universal Analytics (Google Analytics). Alt av sporingskoder kjøres og håndteres via Google Tag Manager

Hva lagres: Dine bevegelser på displaysystem.no. All data er anonymisert og vi lagrer ingen sensitiv informasjon. Brukes til optimalisering av nettsiden og tjenester.

 

Hotjar

Anonyme data om dine bevegelser og interaksjon med displaysystem.no. For å hjelpe oss å forstå hvordan besøkende samhandler med nettstedet vårt, registrerer Hotjar besøkendes økter. Hotjar-skriptet er en websocket-tilkobling som sender følgende informasjon til Hotjar-serverne:

- HTML-endringer som skjer mens den besøkende bruker sidene dine

- Musbevegelser

- Museklikk

- Scrolle-bevegelser

- Tastetrykk for hvit-listede handlinger

- Statistikk for om visningsstørrelsen for nettleser endres

Hver hendelse som spores, lagres i Hotjars sky-database ved hjelp av et tidsstempel som senere brukes til å spille av hendelsene i sekvensiell rekkefølge. Hotjar-skriptet sporer besøkende når de besøker forskjellige sider ved hjelp av en første-parti "cookie", slik at man kan spille av hele sesjonen i et enkelt opptak. Ingen sensitive informasjon eller brukerinformasjon hentes eller lagres.