Bli en Displaysystem Partner eller forhandler

Få gunstige betingelser gjennom vår innovative Digital Signage løsning

Vi har nå åpnet opp Displaysystem for Partnere og forhandlere. Så nå kan du tilby dine kunder en solid og enkel i bruk infoskjerm-løsning for SMB-markedet. Dere vil som partner eller forhandler nyte godt av vårt erfarne støtteapparat hele veien.

Voks med oss

Få fordeler av vårt raskt voksende tjeneste og banebrytende funksjoner

Du kan tilby et helt nytt produkt

Gjennom vår innovative norske infoskjermløsning kan du tilby dine kunder et nytt produkt

Økonomisk gevinst

Vi tilbyr gunstige betingelser for både partnere og forhandlere

Vises med ditt eget brand

For partnere tilbyr vi også muligheten til å fremstå med din egen logo og farger

Bli en partner eller forhandler nå og tilby dine kunder en brukervennlig og profesjonell infoskjermløsning. Bli med videre i en raskt voksende digital kanal som fler og fler er på utkikk etter.

Hvem kan bli partnere?

Har du mange potensielle kunder og ønsker å tilby SMB-markedet din egen infoskjerm-løsning, så kan vi tilby deg partnerløsning. Som partner kan du også aktivere en whitelabel løsning og videreselge direkte til dine kunder uten at vi vises noen steder. Du supporter, fakturerer og tjener penger på å være partner.

Hvem kan bli forhandler?

Har du endel bedriftskunder og ønsker å tjene penger på videresalg av Displaysystem til ditt SMB-markedet, så kan du bli forhandler. Alt du trenger å gjøre er å anbefale vår infoskjermløsning og alle som da bestiller vil du få et gunstig kickback på for jobben. Vi tar oss av all support, kundeoppfølging, fakturering. Du trenger kun gjøre et innsalg.

Ønsker du å forhandle Displaysystem?

Vi har etter ønsker fra flere selskaper åpnet opp for videresalg av Displaysystem som forhandler eller partner.

Begge løsninger har alle tilgjengelige funksjoner og rettigheter i Displaysystem. Og som Partner kan du videreselge vår løsning helt som din egen. Du kan legge inn din egen logo og branding, og du har også en mulighet for å benytte dine egne profilfarger.