Displaysystem AS er medlem av Grønt Punkt

Displaysystem AS har et kontrollmedlemskap i Grønt Punkt Norge AS (GPN). Det innebærer at vår virksomhet stiller krav til våre norske vareleverandører om medlemskap i GPN.

På den måten er vi med på å redusere antall gratispassasjerer, og dermed problemene med konkurransevridning. Dette sikrer at alle leverandørene betaler for innsamling og gjenvinning av brukt emballasje.

Displaysystem medlem av Grønt Punkt Norge

Hva gjør Displaysystem AS? 

Som kontrollmedlem tar vår virksomhet som innkjøper et viktig miljø- og sammfunnsansvar. I vårt miljøarbeid inngår noen forpliktelser som i avtalen. Vi stiller krav til virksomhetens leverandører. Som kontrollmedlem skal vi stille krav om at virksomhetens norske vareleverandører betaler vederlag for eget forbruk av emballasje. 

GDPR

Google Analytics

Vi benytter analyseverktøyet Google Analytics for å studere trafikk, bruksmønstre og trender på dette nettstedet. Dataene som samles inn brukes for å optimalisere brukeropplevelsen og tilpasse innholdet på nettsiden. I henhold til Googles retningslinjer for bruk av Google Analytics samles det ikke inn personlig informasjon om deg som bruker. Dataene som samles inn lagres på Googles servere.

 

Google Tag Manager

Håndterer sporingskoder og refererer til sporingsoppsett og tracking til 3.partsløsninger som Universal Analytics (Google Analytics). Alt av sporingskoder kjøres og håndteres via Google Tag Manager

Hva lagres: Dine bevegelser på lofotkraft.no. All data er anonymisert og vi lagrer ingen sensitiv informasjon. Brukes til optimalisering av nettsiden og tjenester.

 

Hotjar

Anonyme data om dine bevegelser og interaksjon med lofotkraft.no. For å hjelpe oss å forstå hvordan besøkende samhandler med nettstedet vårt, registrerer Hotjar besøkendes økter. Hotjar-skriptet er en websocket-tilkobling som sender følgende informasjon til Hotjar-serverne:

- HTML-endringer som skjer mens den besøkende bruker sidene dine

- Musbevegelser

- Museklikk

- Scrolle-bevegelser

- Tastetrykk for hvit-listede handlinger

- Statistikk for om visningsstørrelsen for nettleser endres

Hver hendelse som spores, lagres i Hotjars sky-database ved hjelp av et tidsstempel som senere brukes til å spille av hendelsene i sekvensiell rekkefølge. Hotjar-skriptet sporer besøkende når de besøker forskjellige sider ved hjelp av en første-parti "cookie", slik at man kan spille av hele sesjonen i et enkelt opptak. Ingen sensitive informasjon eller brukerinformasjon hentes eller lagres.