Digital Signage for småbedrifter er nå kjempe enkelt

Lag din egen reklameskjerm på minutter med tre enkle steg. Ta i bruk hvilken som helst tablet. 199,-/mnd.

1

Design dine egne tilbud

Med Displaysystem er du ikke avhengig av andre. Du kan legge inn innhold du har fra før eller designe ditt eget budskap rett i løsningen med enkel Dra-og-slipp-funksjonalitet.  Du kan til og med lagre egne maler til senere.

Men du kan også lage en egen bruker til ditt lokale reklamebyrå som dermed kan legge ut nytt innhold rett på skjermen(e) din. Du bestemmer!

2

Legg plakatene dine i en spilleliste

Straks dine plakater er i en spilleliste og du har bestemt i hvilken rekkefølge alt skal vises, så kan du velge om dette skal tidsstyres eller om tilbudene bare skal gå i loop.

Du kan vise bilder, designe egne plakater, video*, vær, Youtube, websider, reklameplakater, ja alt som kan vises på web kan vises på skjermene dine.

*  Video krever en Med Player-løsning.

3

Vis tilbudene frem på en vanlig tablet/iPad

Når du er ferdig med innholdet trenger du kun å laste ned vår gratis app for iPad eller Android nettbrett så er du i gang!

Så enkelt kan det faktisk gjøres! Sett tableten på disken og du er i gang.

Og du kan når som helst logge inn og oppdatere tilbudene dine og budskapet vil oppdatere seg automagisk på skjermen din.

Prøv Displaysystem gratis i 14 dager uten at du trenger bestille noe som helst. Du slipper å avbestille noe om du ikke vil fortsette etter prøveperioden.

 

Du kan like enkelt ta i bruk en skjerm på veggen. Klikk her for å se våre produkter

* Krever at du allerede har et PRO-abonnement.
Alle priser er eks. mva.