Digital Signage for småbedrifter er nå kjempe enkelt

Lag din egen reklameskjerm på minutter med tre enkle steg. Ta i bruk hvilken som helst tablet. 199,-/mnd.

1

Design dine egne tilbud

Med Displaysystem er du ikke avhengig av andre. Du kan legge inn innhold du har fra før eller designe ditt eget budskap rett i løsningen med enkel Dra-og-slipp-funksjonalitet.  Du kan til og med lagre egne maler til senere.

Men du kan også lage en egen bruker til ditt lokale reklamebyrå som dermed kan legge ut nytt innhold rett på skjermen(e) din. Du bestemmer!

2

Legg plakatene dine i en spilleliste

Straks dine plakater er i en spilleliste og du har bestemt i hvilken rekkefølge alt skal vises, så kan du velge om dette skal tidsstyres eller om tilbudene bare skal gå i loop.

Du kan vise bilder, designe egne plakater, video*, vær, Youtube, websider, reklameplakater, ja alt som kan vises på web kan vises på skjermene dine.

*  Video krever en Med Player-løsning.

3

Vis tilbudene frem på en vanlig tablet

Når du er ferdig med innholdet trenger du kun å laste ned vår gratis app for Android nettbrett så er du i gang!

Så enkelt kan det faktisk gjøres! Sett tableten på disken og du er i gang.

Og du kan når som helst logge inn og oppdatere tilbudene dine og budskapet vil oppdatere seg automagisk på skjermen din.

Ta kontakt for å prøve Displaysystem gratis i 14 dager uten at du trenger bestille noe som helst. Du slipper å avbestille noe om du ikke vil fortsette etter prøveperioden.

 

Du kan like enkelt ta i bruk en skjerm på veggen. Klikk her for å se våre produkter

* Krever at du allerede har et PRO-abonnement.
Alle priser er eks. mva.

GDPR

Google Analytics

Vi benytter analyseverktøyet Google Analytics for å studere trafikk, bruksmønstre og trender på dette nettstedet. Dataene som samles inn brukes for å optimalisere brukeropplevelsen og tilpasse innholdet på nettsiden. I henhold til Googles retningslinjer for bruk av Google Analytics samles det ikke inn personlig informasjon om deg som bruker. Dataene som samles inn lagres på Googles servere.

 

Google Tag Manager

Håndterer sporingskoder og refererer til sporingsoppsett og tracking til 3.partsløsninger som Universal Analytics (Google Analytics). Alt av sporingskoder kjøres og håndteres via Google Tag Manager

Hva lagres: Dine bevegelser på displaysystem.no. All data er anonymisert og vi lagrer ingen sensitiv informasjon. Brukes til optimalisering av nettsiden og tjenester.

 

Hotjar

Anonyme data om dine bevegelser og interaksjon med displaysystem.no. For å hjelpe oss å forstå hvordan besøkende samhandler med nettstedet vårt, registrerer Hotjar besøkendes økter. Hotjar-skriptet er en websocket-tilkobling som sender følgende informasjon til Hotjar-serverne:

- HTML-endringer som skjer mens den besøkende bruker sidene dine

- Musbevegelser

- Museklikk

- Scrolle-bevegelser

- Tastetrykk for hvit-listede handlinger

- Statistikk for om visningsstørrelsen for nettleser endres

Hver hendelse som spores, lagres i Hotjars sky-database ved hjelp av et tidsstempel som senere brukes til å spille av hendelsene i sekvensiell rekkefølge. Hotjar-skriptet sporer besøkende når de besøker forskjellige sider ved hjelp av en første-parti "cookie", slik at man kan spille av hele sesjonen i et enkelt opptak. Ingen sensitive informasjon eller brukerinformasjon hentes eller lagres.