Innhold du kan opprette med Displaysystem

Nyheter

Med Displaysystem kan du vise nyheter fra de fleste nettaviser i både inn- og utland, eller hente nyheter direkte din nettside eller intranett.

Værmelding

Med vår værmodul kan du enkelt sette opp værmelding fra hvilket som helst sted i verden. All værinformasjon leveres av YR.no og Met.no.

Bilde og galleri

Presenter dine enkeltbilder eller hele gallerier med vår bildemodul. Skreddersy utseende med tittel, beskrivelse og klokke for et profesjonelt look.

Kalender

Vår kalendermoduler støtter ICAL og kan vise både dagens og kommende hendelser. Denne modulen passer perfekt til møterom, konferansesenter og treningssentre.

Klokke

Enkel visning av klokke, enten digital eller analog med datofelt under. Du kan selv velge om du i bakgrunnen vil vise et bilde eller farge.

Facebook

Med vår modul for sosiale medier kan du hente innlegg og bilder fra alle offentlige Facebook-sider! Fungerer på stående og liggende skjermer.

YouTube

Hent og vis videoer eller spillelister direkte fra YouTube. Med en enkelt tastetrykk kopier du og limer inn lenken til ønsket video. Displaysystem tar seg av resten! Du kan også slå av lyd.

Video

Last opp dine egne filmklipp. Displaysystem støtter de mest vanlige formatene for web (mp4, ogg og webm)

Nettside

Displaysystem er 100% webbasert og det betyr at du kan vise innhold fra hvilken som helst nettsider.

Trafikkmeldinger

Velg veistrekning og Displaysystem henter inn oppdatert veitrafikk-info fra Vegvesnet sine tjenester.

Opp- og nedteller

Tell opp eller ned til et arrangement eller hendelse du vil skape litt oppmerksomhet rundt.

Avinor flytider

Helautomatisk løsning for automatisk visning av flytider (avganger/ankomster) fra hvilken som helst flyplass i Norge og verden.

Beskjeder

Informere med korte tekstbeskjeder og notater, velge skriftstørrelser, farger og ønsket bakgrunnsbilde.

Treningskalender

Vi samarbeider med iBooking.no om treningskalender i Displaysystem. Dersom du benytter deg av iBooking har du mulighet til å vise aktiviteter på ditt senter. Vis dagens program, morgendagens eller vis kun spesifikk rom.

Spillelister

Opprett smarte spillelister gjennom muligheten for å sette inn eksisterende spiillelister i din spilleliste. Slik kan du lynraskt endre innhold på mange lokasjoner uten å måtte gjøre det samme alle steder.

Designverktøy

Med vårt designverktøy kan du utrykk deg selv og slipp kreativitet løs! Du kan lagre maler og gjenbruke innhold.

WordPress

Vi kan skreddersy innhold fra din nettside med Displaysystem gjennom vår utvidelse for WordPress.

Kinoplakater

KOMMER:
Vi jobber nå med å få til et samarbeid med DX billettløsning for automatisk visning av kinoprogram og filmplakater/filmtrailere for alle som benytter billettsystemet til DX.no.

GDPR

Google Analytics

Vi benytter analyseverktøyet Google Analytics for å studere trafikk, bruksmønstre og trender på dette nettstedet. Dataene som samles inn brukes for å optimalisere brukeropplevelsen og tilpasse innholdet på nettsiden. I henhold til Googles retningslinjer for bruk av Google Analytics samles det ikke inn personlig informasjon om deg som bruker. Dataene som samles inn lagres på Googles servere.

 

Google Tag Manager

Håndterer sporingskoder og refererer til sporingsoppsett og tracking til 3.partsløsninger som Universal Analytics (Google Analytics). Alt av sporingskoder kjøres og håndteres via Google Tag Manager

Hva lagres: Dine bevegelser på displaysystem.no. All data er anonymisert og vi lagrer ingen sensitiv informasjon. Brukes til optimalisering av nettsiden og tjenester.

 

Hotjar

Anonyme data om dine bevegelser og interaksjon med displaysystem.no. For å hjelpe oss å forstå hvordan besøkende samhandler med nettstedet vårt, registrerer Hotjar besøkendes økter. Hotjar-skriptet er en websocket-tilkobling som sender følgende informasjon til Hotjar-serverne:

- HTML-endringer som skjer mens den besøkende bruker sidene dine

- Musbevegelser

- Museklikk

- Scrolle-bevegelser

- Tastetrykk for hvit-listede handlinger

- Statistikk for om visningsstørrelsen for nettleser endres

Hver hendelse som spores, lagres i Hotjars sky-database ved hjelp av et tidsstempel som senere brukes til å spille av hendelsene i sekvensiell rekkefølge. Hotjar-skriptet sporer besøkende når de besøker forskjellige sider ved hjelp av en første-parti "cookie", slik at man kan spille av hele sesjonen i et enkelt opptak. Ingen sensitive informasjon eller brukerinformasjon hentes eller lagres.