Innhold du kan opprette med Displaysystem

Nyheter

Med Displaysystem kan du vise nyheter fra de fleste nettaviser i både inn- og utland, eller hente nyheter direkte din nettside eller intranett.

Værmelding

Med vår værmodul kan du enkelt sette opp værmelding fra hvilket som helst sted i verden. All værinformasjon leveres av YR.no og Met.no.

Bilde og galleri

Presenter dine enkeltbilder eller hele gallerier med vår bildemodul. Skreddersy utseende med tittel, beskrivelse og klokke for et profesjonelt look.

Kalender

Vår kalendermoduler støtter ICAL og kan vise både dagens og kommende hendelser. Denne modulen passer perfekt til møterom, konferansesenter og treningssentre.

Klokke

Enkel visning av klokke, enten digital eller analog med datofelt under. Du kan selv velge om du i bakgrunnen vil vise et bilde eller farge.

Facebook

Med vår modul for sosiale medier kan du hente innlegg og bilder fra alle offentlige Facebook-sider! Fungerer på stående og liggende skjermer.

YouTube

Hent og vis videoer eller spillelister direkte fra YouTube. Med en enkelt tastetrykk kopier du og limer inn lenken til ønsket video. Displaysystem tar seg av resten! Du kan også slå av lyd.

Video

Last opp dine egne filmklipp. Displaysystem støtter de mest vanlige formatene for web (mp4, ogg og webm)

Nettside

Displaysystem er 100% webbasert og det betyr at du kan vise innhold fra hvilken som helst nettsider.

Trafikkmeldinger

Velg veistrekning og Displaysystem henter inn oppdatert veitrafikk-info fra Vegvesnet sine tjenester.

Opp- og nedteller

Tell opp eller ned til et arrangement eller hendelse du vil skape litt oppmerksomhet rundt.

Avinor flytider

Helautomatisk løsning for automatisk visning av flytider (avganger/ankomster) fra hvilken som helst flyplass i Norge og verden.

Beskjeder

Informere med korte tekstbeskjeder og notater, velge skriftstørrelser, farger og ønsket bakgrunnsbilde.

Treningskalender

Vi samarbeider med iBooking.no om treningskalender i Displaysystem. Dersom du benytter deg av iBooking har du mulighet til å vise aktiviteter på ditt senter. Vis dagens program, morgendagens eller vis kun spesifikk rom.

Spillelister

Opprett smarte spillelister gjennom muligheten for å sette inn eksisterende spiillelister i din spilleliste. Slik kan du lynraskt endre innhold på mange lokasjoner uten å måtte gjøre det samme alle steder.

Designverktøy

Med vårt designverktøy kan du utrykk deg selv og slipp kreativitet løs! Du kan lagre maler og gjenbruke innhold.

WordPress

Vi kan skreddersy innhold fra din nettside med Displaysystem gjennom vår utvidelse for WordPress.

Kinoplakater

KOMMER:
Vi jobber nå med å få til et samarbeid med DX billettløsning for automatisk visning av kinoprogram og filmplakater/filmtrailere for alle som benytter billettsystemet til DX.no.