Spillelister har fått et skikkelig løft nylig

Oversikten over spillelistene våre er et sted vi alle benytter hver gang vi skal ordne med nytt innhold på infoskjermene. Vi har i siste oppdatering rullet ut en stor oppdatering som introduserer en enklere måte å kontrollere alle muligheten som oversikten over alle spillelistenen gir. 

Dette er nytt:

  • Du kan nå markere og gruppere flere spillelister inn i en gruppe. Dette har vært en ting vi har jobbet med lenge for å få til perfekt, og nå er vi fornøyde og har rullet ut funksjonen til dere som kunde.
  • Funksjoner som tidligere lå litt skjult har vi nå løftet fram og gitt egne synlige ikoner. Det du ser er enklere å ta i bruk og benytte enn det som ligger skjult 🙂 Nå har vi lagt inn snarveier via ikoner for å hurtig forhåndsvise spillelisten, redigere spillelisten og snarvei til spillelistens innstillinger. Vi har også flyttet valget for å slette spillelisten til et ikon helt ute til høyre. 
  • Vi har også lagt inn dato for når spillelisten ble opprettet og nårtid den sist ble oppdatert. Alt dette for at du lettere skal se nårtid det var aktivitet sist på innholdet.
  • I venstremenyen har vi nå lagt inn scrolle-funksjon for kunder som har veldig mange spillelister samtidig.

Logg inn og ta en titt selv på alt som er nytt her: https://app.displaysystem.no

MER FRA VÅR BLOGG: