Bekymringsfri infoskjermløsning med hjelp innen 15 minutter

Hjelp innen 15 minutter

Med Prioritert support så får du raskt svar om du trenger hjelp. Hvis du ikke ønsker å bruke tid internt selv, eller interne IT-ressurser, så er Prioritert support tingen for din bedrift. Med Prioritert support så sikres du at dine digitale plakater alltid spiller som ønsket. Vi tar oss av alle oppdateringer og kan raskt bistå med fjernsupport om noe skulle oppstå.

Med Prioritert support så vil dine spørsmål og henvendelser gå direkte til våre vakthavende eksperter som raskt kan gi deg svar og hjelp. Kunder som også har playere fra Displaysystem vil i tillegg nye godt av fjernsupport direkte til player.

Prioritert support er tilgjengelig i tidsperioden 08.00 – 16.00, mandag til fredag utenom helligdager. Prioritert support inkluderer ikke innholdsproduksjon, redigeringer, design, tredjeparts utstyr eller internettproblemer.

Kunder som ikke har bestilt Prioritert support vil fortsatt ha support, men kun via epost innen 24 timer.

Prioritert support
koster kun 299,-/mnd.

GDPR

Google Analytics

Vi benytter analyseverktøyet Google Analytics for å studere trafikk, bruksmønstre og trender på dette nettstedet. Dataene som samles inn brukes for å optimalisere brukeropplevelsen og tilpasse innholdet på nettsiden. I henhold til Googles retningslinjer for bruk av Google Analytics samles det ikke inn personlig informasjon om deg som bruker. Dataene som samles inn lagres på Googles servere.

 

Google Tag Manager

Håndterer sporingskoder og refererer til sporingsoppsett og tracking til 3.partsløsninger som Universal Analytics (Google Analytics). Alt av sporingskoder kjøres og håndteres via Google Tag Manager

Hva lagres: Dine bevegelser på displaysystem.no. All data er anonymisert og vi lagrer ingen sensitiv informasjon. Brukes til optimalisering av nettsiden og tjenester.

 

Hotjar

Anonyme data om dine bevegelser og interaksjon med displaysystem.no. For å hjelpe oss å forstå hvordan besøkende samhandler med nettstedet vårt, registrerer Hotjar besøkendes økter. Hotjar-skriptet er en websocket-tilkobling som sender følgende informasjon til Hotjar-serverne:

- HTML-endringer som skjer mens den besøkende bruker sidene dine

- Musbevegelser

- Museklikk

- Scrolle-bevegelser

- Tastetrykk for hvit-listede handlinger

- Statistikk for om visningsstørrelsen for nettleser endres

Hver hendelse som spores, lagres i Hotjars sky-database ved hjelp av et tidsstempel som senere brukes til å spille av hendelsene i sekvensiell rekkefølge. Hotjar-skriptet sporer besøkende når de besøker forskjellige sider ved hjelp av en første-parti "cookie", slik at man kan spille av hele sesjonen i et enkelt opptak. Ingen sensitive informasjon eller brukerinformasjon hentes eller lagres.