På jakt etter en infoskjermløsning for flere steder?

Displaysystem er en infoskjermløsning som er skreddersydd for selskaper som ønsker å  rulle ut infoskjermer på flere steder/byer. Inkludert i Displaysystem så har dere en unik mulighet til å legge en spilleliste med budskap inn i en annen spilleliste. På den måten så kan dere ha en sentral felles spilleliste som vises på alle skjermene på alle lokasjoner og som enkelt kan redigeres fra ett sted.

Fordelen med å kunne sette inn en spilleliste i en annen spilleliste er at da kan f.eks hovedkontoret informere sentrale budskap ut til alle avdelinger, samtidig som alle de lokale avdelingene kan ha egne budskap som vises kun lokalt. Dette er nøkkelen til å kunne ha en fleksibel løsning som passer hele konsernet.

Dere kan opprette så mange avdelinger/spillelister dere ønsker og legge til så mange brukere som dere vil. Alt er inkludert i prisen fra oss. Ingen skjulte tillegg og moduler. Løsningen benyttes daglig av f.eks. treningssentre som har avdelinger flere steder, hotellkjeder, havnekontorer, skoler etc.

TIPS: Selskaper som har et reklamebyrå eller mediebyrå tilknyttet seg kan enkelt opprette en bruker for disse, og be dem legge ut dine nye reklamefilmer og kampanjebudskap rett på alle infoskjermene. På den måten når du ut i alle kanaler samtidig med dine budskap.

MER FRA VÅR BLOGG: