Infoskjermer på 5 lufthavner – LO/VE/OFOTEN

Avinor benyttet Displaysystem som infoskjermløsning på fem flyplasser fra 2009 til 2015Displaysystem AS har gjennom vår infoskjermløsning Displaysystem hatt driftskontrakt og ansvaret for innsalg reklame, styring og trafikkering av budskap. Alt med rapportering og kundeansvar for skjermvisninger til alle lufthavnene i Lofoten, Vesterålen og Ofoten (da 5 lokasjoner og 16 skjermer).

Vi fikk hyggelig post og brev med god referanse for den tiden vi har hatt avtalen, håper dette viser litt mulighetene for mulige nye aktører innen digital signage.

SITAT:

Displaysystem har vært en profesjonell og god samarbeidspartner til Avinor gjennom hele kontraktsperioden. Selskapet var en viktig leverandør for oppstart av digitale skjermer på ovennevnte lufthavner hvor både trafikkinformasjon og reklame har vært kommunisert.

Displaysystem AS er løsningsorienterte og handlekraftig, samt kundeorienterte på høyt nivå. Kvaliteten på drift, løsning, stabilitet og hjelpsomhet har i hele perioden vært utmerket. Samarbeidet har vært upåklagelig og selskapet anbefales overfor andre interessenter.

Gitte Erlandsen, Avd.sjef Forretningsutvikling AVINOR

MER FRA VÅR BLOGG: