Hva er forskjellen på FRI og PRO?

FRI
FRI-versjonen er en forenklet utgave av Displaysystem. Denne er en gratis infoskjermløsning til idrettslag, musikkforeninger og skoler som kun  trenger løsning for én skjerm. Du vil ikke ha tilgang til alle PRO-funksjonene, men kun Basis-funksjonene til å vise fram dine budskap. I FRI-versjonen får du med: Nettside-visning via URL, Klokke, Bilde, Galleri og Værmelding. Alt gratis. FRI-versjonen har én aktiv spilleliste og kan vises på kun én skjerm.

FRI-versjoner som står inaktiv over en lengre periode uten å ha vært i bruk, vil bli deaktivert etter 12 måneder.

 

PRO
Med PRO-versjonen har du full tilgang til alle våre PRO-moduler. Nye moduler tilkommer hele tiden og mange av dem vil dukke opp i PRO-versjonen uten ekstrakostnad. For full oversikt over alle moduler, klikk her.   Med PRO så kan Digital Signage skjermer som f.eks Samsung SSSP tas i bruk direkte på visning i stående eller liggende skjermer i alle størrelser uten noe behov for eksternt utstyr. 1 stk PRO = 3 stk aktive spillelister. Kun med PRO-abonnementet kan du styre flere spillelister og lokasjoner fra samme login.

Har du andre eksisterende skjermer som ikke er like klar for Digital Signage, så tilbyr vi ferdig oppsatte Playere som tillegg som raskt tilkobles skjermen(e) for samme flotte visning – rett fra Displaysystem. I versjonen med Player slipper du å tenke på maskinvare, at programvaren blir oppgradert og når tid skjermene skal starte og stoppe. Alt dette tar da Playeren seg av automagisk.  Vår løsning sikrer lavt strømforbruk og tidsstyring.