* Priser er oppgitt pr. pr. unike spilleliste. For Displaysystem med player kommer det i tillegg en etableringskostnad på kr. 3900,- pr. nye kunde. For bestillinger over 10 playere, ta kontakt for tilbud!
Alle priser er ekskl. mva

Større bedrifter

For litt større bedrifter har vi enda gunstigere priser. Og dere kan fortsatt vise samme budskap på så mange skjermer dere ønsker uten økning i prisen.  Samme spilleliste kan også spilles av på nettbrett/iPad via vår gratis app uten ekstrakostander. Kunder som har behov for 10+ playere vil få storfordeler på månedsprisen, samt tilrettelegging og personlig rådgivning. Ta kontakt så skal vi bistå dere i prosessen fram til beslutning om valg av rett løsning. Volumavtaler gjelder kun for MED PLAYER.

Displaysystem er en infoskjermløsning for å vise egne budskap på dine skjermer. Alt du trenger er en skjerm.

Velg blant våre tre produkter:

START

Dette er vårt intro-produkt som gir deg basisfunksjonene i Displaysystem til en lav kostnad.

Hvem passer løsningen for?

Kortere events, messer, private arrangementer, skoleaktiviteter. mm.

Har du flere skjermer og skal vise samme budskap, så betaler du fortsatt bare kun 99,-/mnd. Uansett hvor mange skjermer du setter opp.

Ingen etableringskostnad.

Kun 99,- / mnd.

(pris pr. aktive spilleliste på skjermene)

Uten spiller

Bruke din egen PC, MAC, nettbrett eller Samsungs SSSP Public Display-skjermer. Løsningen kjøres direkte gjennom nettleseren og er avhengig av en internett tilkobling.

Hvem passer løsningen for?

Små og mellomstore bedrifter som ønsker å benytte eksisterende utstyr. 

Eller bedrifter som ønsker å benytte Displaysystem på nettbrett som Point-of-Sale løsning med våre gratis apps for Android/iOS.

Har du flere skjermer med samme budskap, så betaler du kun for én løsning á 299,-/mnd. Uansett hvor mange skjermer du setter opp.

Ingen etableringskostnad.

Kun 299,- / mnd.

(pris pr. aktive spilleliste på skjermene)

Med spiller

Driftsikker løsning der vi leverer en ferdig oppsatt spiller (Mini PC) installert med vår programvare og offline-lagring og varsling! 

Hvem passer løsningen for?

Små og mellomstore bedrifter som ønsker en driftssikker løsning som ikke stopper om f.eks. internett skulle falle ut en periode. Løsningen starter og stopper når du ønsker. Du er i gang i løpet av minutter og har høy prioritert support fra hyggelige konsulenter. 

899,- / mnd. inkl. player

(Kun 499,- / mnd. pr. ekstra player/spilleliste)

intel-displaysystem-player

Etableringskostnad kr 3.900,- pr. player.

Alle priser er eks. mva/frakt.

Offisiell forhandler for Swedx

Displaysystem er nå offisiell forhandler av høykvalitets 4K Digital Signage-skjermer fra Swedx. Swedx er en av nordens ledende på Digital Signage og har kvalitetsprodukter på lager klare for bruk. Kort leveringtid.