* Priser er oppgitt pr. pr. unike spilleliste. For Displaysystem med player kommer det i tillegg en etableringskostnad på kr. 3900,- pr. nye kunde. For bestillinger over 10 playere, ta kontakt for tilbud!
Alle priser er ekskl. mva

Større bedrifter

For litt større bedrifter har vi enda gunstigere priser. Og dere kan fortsatt vise samme budskap på så mange skjermer dere ønsker uten økning i prisen.  Samme spilleliste kan også spilles av på nettbrett/iPad via vår gratis app uten ekstrakostander. Kunder som har behov for 10+ playere vil få storfordeler på månedsprisen, samt tilrettelegging og personlig rådgivning. Ta kontakt så skal vi bistå dere i prosessen fram til beslutning om valg av rett løsning. Volumavtaler gjelder kun for MED PLAYER.

Displaysystem er en infoskjermløsning for å vise egne budskap på dine skjermer. Alt du trenger er en skjerm.

Velg blant våre tre produkter:

START

Dette er vårt intro-produkt som gir deg basisfunksjonene i Displaysystem til en lav kostnad.

Hvem passer løsningen for?

Kortere events, messer, private arrangementer, skoleaktiviteter. mm.

Har du flere skjermer og skal vise samme budskap, så betaler du fortsatt bare kun 99,-/mnd. Uansett hvor mange skjermer du setter opp.

Ingen etableringskostnad.

Kun 99,- / mnd.

(pris pr. aktive spilleliste på skjermene)

Uten spiller

Bruke din egen PC, MAC, nettbrett eller Samsungs SSSP Public Display-skjermer. Løsningen kjøres direkte gjennom nettleseren og er avhengig av en internett tilkobling.

Hvem passer løsningen for?

Små og mellomstore bedrifter som ønsker å benytte eksisterende utstyr. 

Eller bedrifter som ønsker å benytte Displaysystem på nettbrett som Point-of-Sale løsning med våre gratis apps for Android/iOS.

Har du flere skjermer med samme budskap, så betaler du kun for én løsning á 299,-/mnd. Uansett hvor mange skjermer du setter opp.

Ingen etableringskostnad.

Kun 299,- / mnd.

(pris pr. aktive spilleliste på skjermene)

Med spiller

Driftsikker løsning der vi leverer en ferdig oppsatt spiller (Mini PC) installert med vår programvare og offline-lagring og varsling! 

Hvem passer løsningen for?

Små og mellomstore bedrifter som ønsker en driftssikker løsning som ikke stopper om f.eks. internett skulle falle ut en periode. Løsningen starter og stopper når du ønsker. Du er i gang i løpet av minutter og har høy prioritert support fra hyggelige konsulenter. 

899,- / mnd. inkl. player

(Kun 499,- / mnd. pr. ekstra player/spilleliste)

intel-displaysystem-player

Etableringskostnad kr 3.900,- pr. player.

Alle priser er eks. mva/frakt.

Offisiell forhandler for Swedx

Displaysystem er nå offisiell forhandler av høykvalitets 4K Digital Signage-skjermer fra Swedx. Swedx er en av nordens ledende på Digital Signage og har kvalitetsprodukter på lager klare for bruk. Kort leveringtid.

GDPR

Google Analytics

Vi benytter analyseverktøyet Google Analytics for å studere trafikk, bruksmønstre og trender på dette nettstedet. Dataene som samles inn brukes for å optimalisere brukeropplevelsen og tilpasse innholdet på nettsiden. I henhold til Googles retningslinjer for bruk av Google Analytics samles det ikke inn personlig informasjon om deg som bruker. Dataene som samles inn lagres på Googles servere.

 

Google Tag Manager

Håndterer sporingskoder og refererer til sporingsoppsett og tracking til 3.partsløsninger som Universal Analytics (Google Analytics). Alt av sporingskoder kjøres og håndteres via Google Tag Manager

Hva lagres: Dine bevegelser på lofotkraft.no. All data er anonymisert og vi lagrer ingen sensitiv informasjon. Brukes til optimalisering av nettsiden og tjenester.

 

Hotjar

Anonyme data om dine bevegelser og interaksjon med lofotkraft.no. For å hjelpe oss å forstå hvordan besøkende samhandler med nettstedet vårt, registrerer Hotjar besøkendes økter. Hotjar-skriptet er en websocket-tilkobling som sender følgende informasjon til Hotjar-serverne:

- HTML-endringer som skjer mens den besøkende bruker sidene dine

- Musbevegelser

- Museklikk

- Scrolle-bevegelser

- Tastetrykk for hvit-listede handlinger

- Statistikk for om visningsstørrelsen for nettleser endres

Hver hendelse som spores, lagres i Hotjars sky-database ved hjelp av et tidsstempel som senere brukes til å spille av hendelsene i sekvensiell rekkefølge. Hotjar-skriptet sporer besøkende når de besøker forskjellige sider ved hjelp av en første-parti "cookie", slik at man kan spille av hele sesjonen i et enkelt opptak. Ingen sensitive informasjon eller brukerinformasjon hentes eller lagres.