Romstatus skjerm

Alt du trenger å gjøre er å gi møterommet et navn og resten skjer helt automagisk via Displaysystem. Så enkelt kan du gjøre det! Sett opp én gang og resten går automatisk. Romstatus visning for møterom lar alle som allerede i dag benytter ROOM MANAGER gjennom Office365, Exchange, Office og Google Calendars automatisk få oppdatert info presentert på eks.vis en 10 tommers møteroms skjerm. 

199,- pr. rom

Har du allerede en PRO-løsning kan du nå hekte på flere ROMSTATUS-skjermvisninger eller TRENINGSSAL-skjermvisninger etterhvert som du utvider. Alt innenfor samme login og løsning som PRO. Ingen tillegg om du vil vise samme rominfo på flere småskjermer.

Pris pr. mnd/rom.
Nyhet

Integrere Office 365 Outlook kalender raskt og enkelt

På alle typer skjermer, fra 10 tommers og oppover

Romstatus administreres via Displaysystem PRO

Legg til egendefinerte logo, bilde og profilfarger

Enkel bestilling og tilgjengelig designtilpasing

Rimelig utrulling til flere møterom

Vi leverer blandt annet plasseringsvennlige skjermer for stående eller liggende visning som kun krever én ledning via Power Over Ethernet (PoE). Trenger ikke egen strømledning, noe som gjør monteringen kjempeenkel og minsker behovet for kostbare kabelføringer av strøm. Du trenger heller ingen fordyrende tredjepartsløsninger.

Alt du trenger å gjøre er å gi møterommet et navn og resten skjer helt automagisk via Displaysystem. Så enkelt kan du gjøre det!

 

Office 365 Outlook kalenderintegrasjon

Det er enkelt og raskt å integrere Office 365 Business-kontoen og Room Booking for å automatisk oppdatere møterom som vises direkte fra bedriftens Outlook-kalender. Den automatiske toveisintegrasjonen betyr at du kan oppdatere Outlook-kalenderen via skrivebordet ditt, nettbrettet eller mobilen. 

Skjermene utenfor rommene viser oppdateringene med den siste møtetinformasjonen. Ved å legge til møter via Office365 eller Google Calendars innebygde room manager, så vil hendelser automatisk oppdateres til dine romstatus-skjermer.

Vi kan også tilby skreddersøm via andre API-er.

Har du allerede en PRO-løsning kan du enkelt aktivere flere slike skjermer for resten av treningsrommene.

Pris kr 199,- pr. mnd/rom. 

Har du ikke iBooking ennå, så kan du bestille dette her:

iBooking treningskalender integrasjon

Har du behov for å vise hva som skjer på et spesifikt treningsrom i løpet av dagen?

Displaysystem kommer med ferdig integrasjon med iBooking. Et klikk, så viser iBooking modulen den planlagte aktiviteten for gjeldende rommet/salen. 

Du kan velge å vise følgende:

  • Vis dagens program
  • Vis neste dags program
  • Vis spesifikk rom
  • Vis ressurser

Dette fungerer perfekt med alle typer skjermer eller nettbrett, og gir en veldig god oversikt over aktivitetene for det gjeldende treningssal.

 

La oss hjelpe deg i gang med planleggingen!

Relaterte produkter

Romveiviser (Wayfinder)

Ta i bruk digitale skjermer for å guide dine gjester og kunder i bygget. Vår wayfinder lar dere skreddersy alle rom/fasiliteter i bygget med etasjenummer, piler, retninger, navn etc. Du får legge inn din egen logo og profilfarger slik at dere alltid fremstår korrekt på skjermen(e).

Vis produkt »

Utvidet info

 

 

GDPR

Google Analytics

Vi benytter analyseverktøyet Google Analytics for å studere trafikk, bruksmønstre og trender på dette nettstedet. Dataene som samles inn brukes for å optimalisere brukeropplevelsen og tilpasse innholdet på nettsiden. I henhold til Googles retningslinjer for bruk av Google Analytics samles det ikke inn personlig informasjon om deg som bruker. Dataene som samles inn lagres på Googles servere.

 

Google Tag Manager

Håndterer sporingskoder og refererer til sporingsoppsett og tracking til 3.partsløsninger som Universal Analytics (Google Analytics). Alt av sporingskoder kjøres og håndteres via Google Tag Manager

Hva lagres: Dine bevegelser på lofotkraft.no. All data er anonymisert og vi lagrer ingen sensitiv informasjon. Brukes til optimalisering av nettsiden og tjenester.

 

Hotjar

Anonyme data om dine bevegelser og interaksjon med lofotkraft.no. For å hjelpe oss å forstå hvordan besøkende samhandler med nettstedet vårt, registrerer Hotjar besøkendes økter. Hotjar-skriptet er en websocket-tilkobling som sender følgende informasjon til Hotjar-serverne:

- HTML-endringer som skjer mens den besøkende bruker sidene dine

- Musbevegelser

- Museklikk

- Scrolle-bevegelser

- Tastetrykk for hvit-listede handlinger

- Statistikk for om visningsstørrelsen for nettleser endres

Hver hendelse som spores, lagres i Hotjars sky-database ved hjelp av et tidsstempel som senere brukes til å spille av hendelsene i sekvensiell rekkefølge. Hotjar-skriptet sporer besøkende når de besøker forskjellige sider ved hjelp av en første-parti "cookie", slik at man kan spille av hele sesjonen i et enkelt opptak. Ingen sensitive informasjon eller brukerinformasjon hentes eller lagres.