Spillelister har fått et skikkelig løft nylig

Oversikten over spillelistene våre er et sted vi alle benytter hver gang vi skal ordne med nytt innhold på infoskjermene. Vi har i siste oppdatering rullet ut en stor oppdatering som introduserer en enklere måte å kontrollere alle muligheten som oversikten over alle spillelistenen gir. 

Dette er nytt:

  • Du kan nå markere og gruppere flere spillelister inn i en gruppe. Dette har vært en ting vi har jobbet med lenge for å få til perfekt, og nå er vi fornøyde og har rullet ut funksjonen til dere som kunde.
  • Funksjoner som tidligere lå litt skjult har vi nå løftet fram og gitt egne synlige ikoner. Det du ser er enklere å ta i bruk og benytte enn det som ligger skjult 🙂 Nå har vi lagt inn snarveier via ikoner for å hurtig forhåndsvise spillelisten, redigere spillelisten og snarvei til spillelistens innstillinger. Vi har også flyttet valget for å slette spillelisten til et ikon helt ute til høyre. 
  • Vi har også lagt inn dato for når spillelisten ble opprettet og nårtid den sist ble oppdatert. Alt dette for at du lettere skal se nårtid det var aktivitet sist på innholdet.
  • I venstremenyen har vi nå lagt inn scrolle-funksjon for kunder som har veldig mange spillelister samtidig.

Logg inn og ta en titt selv på alt som er nytt her: https://app.displaysystem.no

GDPR

Google Analytics

Vi benytter analyseverktøyet Google Analytics for å studere trafikk, bruksmønstre og trender på dette nettstedet. Dataene som samles inn brukes for å optimalisere brukeropplevelsen og tilpasse innholdet på nettsiden. I henhold til Googles retningslinjer for bruk av Google Analytics samles det ikke inn personlig informasjon om deg som bruker. Dataene som samles inn lagres på Googles servere.

 

Google Tag Manager

Håndterer sporingskoder og refererer til sporingsoppsett og tracking til 3.partsløsninger som Universal Analytics (Google Analytics). Alt av sporingskoder kjøres og håndteres via Google Tag Manager

Hva lagres: Dine bevegelser på displaysystem.no. All data er anonymisert og vi lagrer ingen sensitiv informasjon. Brukes til optimalisering av nettsiden og tjenester.

 

Hotjar

Anonyme data om dine bevegelser og interaksjon med displaysystem.no. For å hjelpe oss å forstå hvordan besøkende samhandler med nettstedet vårt, registrerer Hotjar besøkendes økter. Hotjar-skriptet er en websocket-tilkobling som sender følgende informasjon til Hotjar-serverne:

- HTML-endringer som skjer mens den besøkende bruker sidene dine

- Musbevegelser

- Museklikk

- Scrolle-bevegelser

- Tastetrykk for hvit-listede handlinger

- Statistikk for om visningsstørrelsen for nettleser endres

Hver hendelse som spores, lagres i Hotjars sky-database ved hjelp av et tidsstempel som senere brukes til å spille av hendelsene i sekvensiell rekkefølge. Hotjar-skriptet sporer besøkende når de besøker forskjellige sider ved hjelp av en første-parti "cookie", slik at man kan spille av hele sesjonen i et enkelt opptak. Ingen sensitive informasjon eller brukerinformasjon hentes eller lagres.