Din oversikt over aktive skjermer er blitt mer brukervennlig

En annen viktig del av Displaysystem som også har fått seg en skikkelig forbedring er din oversikt over aktivte skjermer. Her har vi bygd om hele måten og du får nå en forenklet tilgang til alle funksjoner ved hjelp av ikoner og visuelle snarveier. 

Hva er nytt?

  • Du kan raskt endre hvilken spilleliste som skal vises på dine skjermer gjennom en dropdown-meny som viser deg alle tilgjengelige spillelister du har opprettet.
  • Du har nå en direkte tilgang til å redigere spillelisten gjennom å klikke på REDIGÈR-ikonet uten å måtte gå ut og inn til oversikten over spillelister.
  • Vi har nå gjort uthentingen av LIVE-link mye enklere gjennom å gi deg en knapp som kopierer dette ut til maskinen din.
  • Vi har også laget en kort MINI-link av samme live-link som de som vi ha enda enklere hverdag.
  • Vi har gitt en oversikt til deg over når skjermen din sist var oppdatert. Dette gir deg info om nettverkstilstanden der skjermene står.
  • Vi har også lagt inn en godt synlig visuell kvittering gjennom å vise alle skjermer som spiller som normalt en grønn og tydelig knapp med ONLINE. Skjermer som ikke har strøm eller internett vil vises som OFFLINE og vises i rød farge.

 

Vi håper disse nye forbedringene vil hjelpe deg i din daglig bruk av løsningen.

GDPR

Google Analytics

Vi benytter analyseverktøyet Google Analytics for å studere trafikk, bruksmønstre og trender på dette nettstedet. Dataene som samles inn brukes for å optimalisere brukeropplevelsen og tilpasse innholdet på nettsiden. I henhold til Googles retningslinjer for bruk av Google Analytics samles det ikke inn personlig informasjon om deg som bruker. Dataene som samles inn lagres på Googles servere.

 

Google Tag Manager

Håndterer sporingskoder og refererer til sporingsoppsett og tracking til 3.partsløsninger som Universal Analytics (Google Analytics). Alt av sporingskoder kjøres og håndteres via Google Tag Manager

Hva lagres: Dine bevegelser på displaysystem.no. All data er anonymisert og vi lagrer ingen sensitiv informasjon. Brukes til optimalisering av nettsiden og tjenester.

 

Hotjar

Anonyme data om dine bevegelser og interaksjon med displaysystem.no. For å hjelpe oss å forstå hvordan besøkende samhandler med nettstedet vårt, registrerer Hotjar besøkendes økter. Hotjar-skriptet er en websocket-tilkobling som sender følgende informasjon til Hotjar-serverne:

- HTML-endringer som skjer mens den besøkende bruker sidene dine

- Musbevegelser

- Museklikk

- Scrolle-bevegelser

- Tastetrykk for hvit-listede handlinger

- Statistikk for om visningsstørrelsen for nettleser endres

Hver hendelse som spores, lagres i Hotjars sky-database ved hjelp av et tidsstempel som senere brukes til å spille av hendelsene i sekvensiell rekkefølge. Hotjar-skriptet sporer besøkende når de besøker forskjellige sider ved hjelp av en første-parti "cookie", slik at man kan spille av hele sesjonen i et enkelt opptak. Ingen sensitive informasjon eller brukerinformasjon hentes eller lagres.