Infoskjermer med Displaysystem levert til Handelshøyskolen BI Trondheim og Oslo

Vi takker for tilliten fra Handelshøyskolen BI i Trondheim og Handelshøyskolen BI i Nydalen i Oslo. Her fikk vi levere en mix av digitale infoskjermer til nybygget i Trondheim, samt til Nydalen i Oslo. Displaysystem vant anbudet med å levere en komplett løsning som er helintegrert med høyskolens eget BANNER API. På skjermene vises nå dynamisk live informasjon om hva som foregår i samtlige undervisningssaler og rom på BI. Displaysystem viser både wayfinder-info som servicetilbud og løpende info om hva som skjer i bygget slik at alle raskt finner fram på egenhånd. Leveransen er en del av en 3-årsavtale som er inngått.

I tillegg til digitale totems, har Displaysystem også levert skreddersydde digitale møteromsmoduler (Room mangers) som automatisk henter info fra BIs egen Banner API. Alt levert med høyste krav til energieffektivitet, med strøm og signal i en og samme kabel. Alt satt i system gjennom Displaysystem.

GDPR

Google Analytics

Vi benytter analyseverktøyet Google Analytics for å studere trafikk, bruksmønstre og trender på dette nettstedet. Dataene som samles inn brukes for å optimalisere brukeropplevelsen og tilpasse innholdet på nettsiden. I henhold til Googles retningslinjer for bruk av Google Analytics samles det ikke inn personlig informasjon om deg som bruker. Dataene som samles inn lagres på Googles servere.

 

Google Tag Manager

Håndterer sporingskoder og refererer til sporingsoppsett og tracking til 3.partsløsninger som Universal Analytics (Google Analytics). Alt av sporingskoder kjøres og håndteres via Google Tag Manager

Hva lagres: Dine bevegelser på displaysystem.no. All data er anonymisert og vi lagrer ingen sensitiv informasjon. Brukes til optimalisering av nettsiden og tjenester.

 

Hotjar

Anonyme data om dine bevegelser og interaksjon med displaysystem.no. For å hjelpe oss å forstå hvordan besøkende samhandler med nettstedet vårt, registrerer Hotjar besøkendes økter. Hotjar-skriptet er en websocket-tilkobling som sender følgende informasjon til Hotjar-serverne:

- HTML-endringer som skjer mens den besøkende bruker sidene dine

- Musbevegelser

- Museklikk

- Scrolle-bevegelser

- Tastetrykk for hvit-listede handlinger

- Statistikk for om visningsstørrelsen for nettleser endres

Hver hendelse som spores, lagres i Hotjars sky-database ved hjelp av et tidsstempel som senere brukes til å spille av hendelsene i sekvensiell rekkefølge. Hotjar-skriptet sporer besøkende når de besøker forskjellige sider ved hjelp av en første-parti "cookie", slik at man kan spille av hele sesjonen i et enkelt opptak. Ingen sensitive informasjon eller brukerinformasjon hentes eller lagres.