Displaysystem selger nå 4K Digital Signage-skjermer

Displaysystem er nå offisiell forhandler av høykvalitets 4K Digital Signage-skjermer fra Swedx. Swedx er en av nordens ledende på Digital Signage og har kvalitetsprodukter på lager klare for bruk. Kort leveringtid.

Displaysystem + DS skjermer = Bekymringsfri og morsom løsning

 

Hva er forskjellen på en vanlig hjemme-TV
og en Public Display-skjerm?

Hovedforskjellen er i daglig driftstid skjermene står på og lysstyrken. LED-TVer som du bruker i stua er ikke laget for å stå på mer enn gjennomsnittlig 8 timer i døgnet. Derfor kan du oppleve kortere levetid på skjermen om du bruker en vanlig TV som infoskjerm. Derfor er det vi anbefaler å heller gå for skjermer som kalles Public Display skjermer. Disse er laget for å stå på dobbelt så lenge og noen er skreddersydd for kontinuerlig visning 24/7.

En annen faktor som skiller vanlige tver fra Public Display-skjermer er:

  • Mye bedre lysstyrke
  • Trenger ingen NRK-lisens
  • Nesten ikke ramme rundt
  • Laget for å stå på hele døgnet
  • 4K skjerm-oppløsning
  • Kan leveres som Totem-løsning
  • Kan monteres vannrett/loddrett
  • Ferdig feste for player på baksiden

GDPR

Google Analytics

Vi benytter analyseverktøyet Google Analytics for å studere trafikk, bruksmønstre og trender på dette nettstedet. Dataene som samles inn brukes for å optimalisere brukeropplevelsen og tilpasse innholdet på nettsiden. I henhold til Googles retningslinjer for bruk av Google Analytics samles det ikke inn personlig informasjon om deg som bruker. Dataene som samles inn lagres på Googles servere.

 

Google Tag Manager

Håndterer sporingskoder og refererer til sporingsoppsett og tracking til 3.partsløsninger som Universal Analytics (Google Analytics). Alt av sporingskoder kjøres og håndteres via Google Tag Manager

Hva lagres: Dine bevegelser på lofotkraft.no. All data er anonymisert og vi lagrer ingen sensitiv informasjon. Brukes til optimalisering av nettsiden og tjenester.

 

Hotjar

Anonyme data om dine bevegelser og interaksjon med lofotkraft.no. For å hjelpe oss å forstå hvordan besøkende samhandler med nettstedet vårt, registrerer Hotjar besøkendes økter. Hotjar-skriptet er en websocket-tilkobling som sender følgende informasjon til Hotjar-serverne:

- HTML-endringer som skjer mens den besøkende bruker sidene dine

- Musbevegelser

- Museklikk

- Scrolle-bevegelser

- Tastetrykk for hvit-listede handlinger

- Statistikk for om visningsstørrelsen for nettleser endres

Hver hendelse som spores, lagres i Hotjars sky-database ved hjelp av et tidsstempel som senere brukes til å spille av hendelsene i sekvensiell rekkefølge. Hotjar-skriptet sporer besøkende når de besøker forskjellige sider ved hjelp av en første-parti "cookie", slik at man kan spille av hele sesjonen i et enkelt opptak. Ingen sensitive informasjon eller brukerinformasjon hentes eller lagres.