Displaysystem selger nå 4K Digital Signage-skjermer

Displaysystem er nå offisiell forhandler av høykvalitets 4K Digital Signage-skjermer fra Swedx. Swedx er en av nordens ledende på Digital Signage og har kvalitetsprodukter på lager klare for bruk. Kort leveringtid.

Displaysystem + DS skjermer = Bekymringsfri og morsom løsning

 

Hva er forskjellen på en vanlig hjemme-TV
og en Public Display-skjerm?

Hovedforskjellen er i daglig driftstid skjermene står på og lysstyrken. LED-TVer som du bruker i stua er ikke laget for å stå på mer enn gjennomsnittlig 8 timer i døgnet. Derfor kan du oppleve kortere levetid på skjermen om du bruker en vanlig TV som infoskjerm. Derfor er det vi anbefaler å heller gå for skjermer som kalles Public Display skjermer. Disse er laget for å stå på dobbelt så lenge og noen er skreddersydd for kontinuerlig visning 24/7.

En annen faktor som skiller vanlige tver fra Public Display-skjermer er:

  • Mye bedre lysstyrke
  • Trenger ingen NRK-lisens
  • Nesten ikke ramme rundt
  • Laget for å stå på hele døgnet
  • 4K skjerm-oppløsning
  • Kan leveres som Totem-løsning
  • Kan monteres vannrett/loddrett
  • Ferdig feste for player på baksiden