iBooking er oppdatert med ny funksjonalitet

Har du behov for å vise hva som skjer på et spesifikt rom i løpet av dagen?

Vi har nå oppdatert iBooking med ny funksjonalitet som gir deg akkurat den muligheten. En innstilling, så viser iBooking modulen den planlagte aktiviteten for det gjeldende rommet. 

Dette fungerer perfekt med alle typer skjermer eller nettbrett*. og gir en veldig god oversikt over aktivitetene for det gjeldende rommet.

Du kan velge å vise følgende:

  • Vis dagens program
  • Vis neste dags program
  • Vis spesifikk rom
  • Vis ressurser

 

 

 

 

 

 

SE PRISER 

 

Tilpass deres profil

For at du skal kunne tilpasse iBooking modulen mest mulig har vi lagt til mulighet for å velge bakgrunnsbilde selv. For å gjøre det litt lettere for deg har vi også lastet opp noen lekre bilder som du kan velge fra.

 

iBooking visninger

*Nettbrett må støtte displaysystems app

GDPR

Google Analytics

Vi benytter analyseverktøyet Google Analytics for å studere trafikk, bruksmønstre og trender på dette nettstedet. Dataene som samles inn brukes for å optimalisere brukeropplevelsen og tilpasse innholdet på nettsiden. I henhold til Googles retningslinjer for bruk av Google Analytics samles det ikke inn personlig informasjon om deg som bruker. Dataene som samles inn lagres på Googles servere.

 

Google Tag Manager

Håndterer sporingskoder og refererer til sporingsoppsett og tracking til 3.partsløsninger som Universal Analytics (Google Analytics). Alt av sporingskoder kjøres og håndteres via Google Tag Manager

Hva lagres: Dine bevegelser på displaysystem.no. All data er anonymisert og vi lagrer ingen sensitiv informasjon. Brukes til optimalisering av nettsiden og tjenester.

 

Hotjar

Anonyme data om dine bevegelser og interaksjon med displaysystem.no. For å hjelpe oss å forstå hvordan besøkende samhandler med nettstedet vårt, registrerer Hotjar besøkendes økter. Hotjar-skriptet er en websocket-tilkobling som sender følgende informasjon til Hotjar-serverne:

- HTML-endringer som skjer mens den besøkende bruker sidene dine

- Musbevegelser

- Museklikk

- Scrolle-bevegelser

- Tastetrykk for hvit-listede handlinger

- Statistikk for om visningsstørrelsen for nettleser endres

Hver hendelse som spores, lagres i Hotjars sky-database ved hjelp av et tidsstempel som senere brukes til å spille av hendelsene i sekvensiell rekkefølge. Hotjar-skriptet sporer besøkende når de besøker forskjellige sider ved hjelp av en første-parti "cookie", slik at man kan spille av hele sesjonen i et enkelt opptak. Ingen sensitive informasjon eller brukerinformasjon hentes eller lagres.