På jakt etter en infoskjermløsning for flere steder?

Displaysystem er en infoskjermløsning som er skreddersydd for selskaper som ønsker å  rulle ut infoskjermer på flere steder/byer. Inkludert i Displaysystem så har dere en unik mulighet til å legge en spilleliste med budskap inn i en annen spilleliste. På den måten så kan dere ha en sentral felles spilleliste som vises på alle skjermene på alle lokasjoner og som enkelt kan redigeres fra ett sted.

Fordelen med å kunne sette inn en spilleliste i en annen spilleliste er at da kan f.eks hovedkontoret informere sentrale budskap ut til alle avdelinger, samtidig som alle de lokale avdelingene kan ha egne budskap som vises kun lokalt. Dette er nøkkelen til å kunne ha en fleksibel løsning som passer hele konsernet.

Dere kan opprette så mange avdelinger/spillelister dere ønsker og legge til så mange brukere som dere vil. Alt er inkludert i prisen fra oss. Ingen skjulte tillegg og moduler. Løsningen benyttes daglig av f.eks. treningssentre som har avdelinger flere steder, hotellkjeder, havnekontorer, skoler etc.

TIPS: Selskaper som har et reklamebyrå eller mediebyrå tilknyttet seg kan enkelt opprette en bruker for disse, og be dem legge ut dine nye reklamefilmer og kampanjebudskap rett på alle infoskjermene. På den måten når du ut i alle kanaler samtidig med dine budskap.

GDPR

Google Analytics

Vi benytter analyseverktøyet Google Analytics for å studere trafikk, bruksmønstre og trender på dette nettstedet. Dataene som samles inn brukes for å optimalisere brukeropplevelsen og tilpasse innholdet på nettsiden. I henhold til Googles retningslinjer for bruk av Google Analytics samles det ikke inn personlig informasjon om deg som bruker. Dataene som samles inn lagres på Googles servere.

 

Google Tag Manager

Håndterer sporingskoder og refererer til sporingsoppsett og tracking til 3.partsløsninger som Universal Analytics (Google Analytics). Alt av sporingskoder kjøres og håndteres via Google Tag Manager

Hva lagres: Dine bevegelser på displaysystem.no. All data er anonymisert og vi lagrer ingen sensitiv informasjon. Brukes til optimalisering av nettsiden og tjenester.

 

Hotjar

Anonyme data om dine bevegelser og interaksjon med displaysystem.no. For å hjelpe oss å forstå hvordan besøkende samhandler med nettstedet vårt, registrerer Hotjar besøkendes økter. Hotjar-skriptet er en websocket-tilkobling som sender følgende informasjon til Hotjar-serverne:

- HTML-endringer som skjer mens den besøkende bruker sidene dine

- Musbevegelser

- Museklikk

- Scrolle-bevegelser

- Tastetrykk for hvit-listede handlinger

- Statistikk for om visningsstørrelsen for nettleser endres

Hver hendelse som spores, lagres i Hotjars sky-database ved hjelp av et tidsstempel som senere brukes til å spille av hendelsene i sekvensiell rekkefølge. Hotjar-skriptet sporer besøkende når de besøker forskjellige sider ved hjelp av en første-parti "cookie", slik at man kan spille av hele sesjonen i et enkelt opptak. Ingen sensitive informasjon eller brukerinformasjon hentes eller lagres.