Fauske kino med digitale kinoplakater

Vi gratulerer Fauske Kino med ny-installeringen av digitale kinoplakater og to utendørs skjermkasser til stående 55-tommers LED-skjermer.

Våre utendørskasser for infoskjermer er temperert med vifter for å regulere og kompensere for kondens og varme sommerdager.

kinoplakat-grensesnitt-displaysystem-768x415Fauske kino benytter Displaysystem for å styre hva de ønsker skal vises på skjermene utendørs, samt innendørs. Innendørs har de to liggende skjermer for å vise film-trailere og annen info.

Kino-løsningen har en skreddersydd filmplakat-modul som gjør det super-enkelt for kinosjefene å legge ut nye filmer med datoer, klokkeslett, aldersgrenser og annen info som f.eks Norgespremiere, Siste dag, Babykino, Seniorkino, Verdenspremiere osv. osv. Løsningen er dynamisk slik at den fungerer like godt på stående skjermer som på liggende skjermer.

Vi har også en løsning for visning av kommende kinoer gjennom en galleri-visning.

FORDELER:

  • Hver plakat vises med automatisk generert tid, sted, sal og aldersgrense
  • Alle kinoplakater genereres av seg selv utifra kinoprogrammet
  • Støtter både stående og liggende skjermer
  • Kan også helintegreres med vår kinoweb-løsning.
  • Kan leveres med vanntette utendørskasser om ønskelig
  • Kan leveres som innendørs totem. Ensidig eller tosidig.

GDPR

Google Analytics

Vi benytter analyseverktøyet Google Analytics for å studere trafikk, bruksmønstre og trender på dette nettstedet. Dataene som samles inn brukes for å optimalisere brukeropplevelsen og tilpasse innholdet på nettsiden. I henhold til Googles retningslinjer for bruk av Google Analytics samles det ikke inn personlig informasjon om deg som bruker. Dataene som samles inn lagres på Googles servere.

 

Google Tag Manager

Håndterer sporingskoder og refererer til sporingsoppsett og tracking til 3.partsløsninger som Universal Analytics (Google Analytics). Alt av sporingskoder kjøres og håndteres via Google Tag Manager

Hva lagres: Dine bevegelser på displaysystem.no. All data er anonymisert og vi lagrer ingen sensitiv informasjon. Brukes til optimalisering av nettsiden og tjenester.

 

Hotjar

Anonyme data om dine bevegelser og interaksjon med displaysystem.no. For å hjelpe oss å forstå hvordan besøkende samhandler med nettstedet vårt, registrerer Hotjar besøkendes økter. Hotjar-skriptet er en websocket-tilkobling som sender følgende informasjon til Hotjar-serverne:

- HTML-endringer som skjer mens den besøkende bruker sidene dine

- Musbevegelser

- Museklikk

- Scrolle-bevegelser

- Tastetrykk for hvit-listede handlinger

- Statistikk for om visningsstørrelsen for nettleser endres

Hver hendelse som spores, lagres i Hotjars sky-database ved hjelp av et tidsstempel som senere brukes til å spille av hendelsene i sekvensiell rekkefølge. Hotjar-skriptet sporer besøkende når de besøker forskjellige sider ved hjelp av en første-parti "cookie", slik at man kan spille av hele sesjonen i et enkelt opptak. Ingen sensitive informasjon eller brukerinformasjon hentes eller lagres.