Displaysystem åpnes nå for PARTNERE

Vi har etter ønske fra en rekke byråer, nå bestemt å åpne opp for videresalg av Displaysystem via en Partner-løsning. Det vil si at f.eks reklamebyrå og mediabyråer nå kan videreselge vår infoskjermløsningen helt som din egen.

De får inn sin egen logo og branding, de kan benytte sin egen URL og best av alt – de bestemmer selv beløpet de vil videreselge for ut til sine kunder.

 

din-brandingVår Partner-løsning er da åpnet for ALLE tilgjengelige funksjoner og rettigheter tenkelig i Displaysystem. Hele admin-grensesnittet kan fargemessig tilpasses slik at den oppfattes som et produkt fra ditt reklame- eller mediabyrå. De får inn din egen logo og kan legge tilrette for sine egne kunder i systemet. Vi tar kun betalt for et fast månedsbeløp pr. player som vi sender direkte til Partnerne. Partnere faktureres én gang i året som styres til 1.1 – 31.12 med forfall primo januar.

Partnere supporter da kundene sine på egen hånd, mens vi passer på at løsningene er operative til enhver tid på serverne til Displaysystem. Vi oppretter en oversiktlig avtale mellom DS (Displaysystem) og Partner som  lister opp våre forpliktelser og hva Partnerne tar ansvar for. Alle Partnere vil få en fast prosjektleder som dere kan kontakte via direktenummer.

 

Les mer om vår PARTNER-løsning her

 

 

 

GDPR

Google Analytics

Vi benytter analyseverktøyet Google Analytics for å studere trafikk, bruksmønstre og trender på dette nettstedet. Dataene som samles inn brukes for å optimalisere brukeropplevelsen og tilpasse innholdet på nettsiden. I henhold til Googles retningslinjer for bruk av Google Analytics samles det ikke inn personlig informasjon om deg som bruker. Dataene som samles inn lagres på Googles servere.

 

Google Tag Manager

Håndterer sporingskoder og refererer til sporingsoppsett og tracking til 3.partsløsninger som Universal Analytics (Google Analytics). Alt av sporingskoder kjøres og håndteres via Google Tag Manager

Hva lagres: Dine bevegelser på displaysystem.no. All data er anonymisert og vi lagrer ingen sensitiv informasjon. Brukes til optimalisering av nettsiden og tjenester.

 

Hotjar

Anonyme data om dine bevegelser og interaksjon med displaysystem.no. For å hjelpe oss å forstå hvordan besøkende samhandler med nettstedet vårt, registrerer Hotjar besøkendes økter. Hotjar-skriptet er en websocket-tilkobling som sender følgende informasjon til Hotjar-serverne:

- HTML-endringer som skjer mens den besøkende bruker sidene dine

- Musbevegelser

- Museklikk

- Scrolle-bevegelser

- Tastetrykk for hvit-listede handlinger

- Statistikk for om visningsstørrelsen for nettleser endres

Hver hendelse som spores, lagres i Hotjars sky-database ved hjelp av et tidsstempel som senere brukes til å spille av hendelsene i sekvensiell rekkefølge. Hotjar-skriptet sporer besøkende når de besøker forskjellige sider ved hjelp av en første-parti "cookie", slik at man kan spille av hele sesjonen i et enkelt opptak. Ingen sensitive informasjon eller brukerinformasjon hentes eller lagres.