Displaysystem åpnes nå for PARTNERE

Vi har etter ønske fra en rekke byråer, nå bestemt å åpne opp for videresalg av Displaysystem via en Partner-løsning. Det vil si at f.eks reklamebyrå og mediabyråer nå kan videreselge vår infoskjermløsningen helt som din egen.

De får inn sin egen logo og branding, de kan benytte sin egen URL og best av alt – de bestemmer selv beløpet de vil videreselge for ut til sine kunder.

 

din-brandingVår Partner-løsning er da åpnet for ALLE tilgjengelige funksjoner og rettigheter tenkelig i Displaysystem. Hele admin-grensesnittet kan fargemessig tilpasses slik at den oppfattes som et produkt fra ditt reklame- eller mediabyrå. De får inn din egen logo og kan legge tilrette for sine egne kunder i systemet. Vi tar kun betalt for et fast månedsbeløp pr. player som vi sender direkte til Partnerne. Partnere faktureres én gang i året som styres til 1.1 – 31.12 med forfall primo januar.

Partnere supporter da kundene sine på egen hånd, mens vi passer på at løsningene er operative til enhver tid på serverne til Displaysystem. Vi oppretter en oversiktlig avtale mellom DS (Displaysystem) og Partner som  lister opp våre forpliktelser og hva Partnerne tar ansvar for. Alle Partnere vil få en fast prosjektleder som dere kan kontakte via direktenummer.

 

Les mer om vår PARTNER-løsning her