Infoskjermer på 5 lufthavner – LO/VE/OFOTEN

Avinor benyttet Displaysystem som infoskjermløsning på fem flyplasser fra 2009 til 2015

Displaysystem AS har gjennom vår infoskjermløsning Displaysystem hatt driftskontrakt og ansvaret for innsalg reklame, styring og trafikkering av budskap. Alt med rapportering og kundeansvar for skjermvisninger til alle lufthavnene i Lofoten, Vesterålen og Ofoten (da 5 lokasjoner og 16 skjermer).

Vi fikk hyggelig post og brev med god referanse for den tiden vi har hatt avtalen, håper dette viser litt mulighetene for mulige nye aktører innen digital signage.

SITAT:

Displaysystem har vært en profesjonell og god samarbeidspartner til Avinor gjennom hele kontraktsperioden. Selskapet var en viktig leverandør for oppstart av digitale skjermer på ovennevnte lufthavner hvor både trafikkinformasjon og reklame har vært kommunisert.

Displaysystem AS er løsningsorienterte og handlekraftig, samt kundeorienterte på høyt nivå. Kvaliteten på drift, løsning, stabilitet og hjelpsomhet har i hele perioden vært utmerket. Samarbeidet har vært upåklagelig og selskapet anbefales overfor andre interessenter.

Gitte Erlandsen, Avd.sjef Forretningsutvikling AVINOR

GDPR

Google Analytics

Vi benytter analyseverktøyet Google Analytics for å studere trafikk, bruksmønstre og trender på dette nettstedet. Dataene som samles inn brukes for å optimalisere brukeropplevelsen og tilpasse innholdet på nettsiden. I henhold til Googles retningslinjer for bruk av Google Analytics samles det ikke inn personlig informasjon om deg som bruker. Dataene som samles inn lagres på Googles servere.

 

Google Tag Manager

Håndterer sporingskoder og refererer til sporingsoppsett og tracking til 3.partsløsninger som Universal Analytics (Google Analytics). Alt av sporingskoder kjøres og håndteres via Google Tag Manager

Hva lagres: Dine bevegelser på displaysystem.no. All data er anonymisert og vi lagrer ingen sensitiv informasjon. Brukes til optimalisering av nettsiden og tjenester.

 

Hotjar

Anonyme data om dine bevegelser og interaksjon med displaysystem.no. For å hjelpe oss å forstå hvordan besøkende samhandler med nettstedet vårt, registrerer Hotjar besøkendes økter. Hotjar-skriptet er en websocket-tilkobling som sender følgende informasjon til Hotjar-serverne:

- HTML-endringer som skjer mens den besøkende bruker sidene dine

- Musbevegelser

- Museklikk

- Scrolle-bevegelser

- Tastetrykk for hvit-listede handlinger

- Statistikk for om visningsstørrelsen for nettleser endres

Hver hendelse som spores, lagres i Hotjars sky-database ved hjelp av et tidsstempel som senere brukes til å spille av hendelsene i sekvensiell rekkefølge. Hotjar-skriptet sporer besøkende når de besøker forskjellige sider ved hjelp av en første-parti "cookie", slik at man kan spille av hele sesjonen i et enkelt opptak. Ingen sensitive informasjon eller brukerinformasjon hentes eller lagres.