Infoskjerm for nye Svolvær skole

Vi har nylig levert vår infoskjermløsning Displaysystem til Svolvær skole. Svolvær skole stod ferdig som nybygg for ikke lenge siden, og til bygget ønsket rektor at oppholdsrommet for alle lærere skulle ha en infoskjerm. Her kan administrasjonen raskt poste oppdatert informasjon som hvilke klasser som er ute av bygget, hvem som er på leirskole, kommende arrangementer og ryddeuker/ansvarlige. I tillegg så vises værvarslet og nyheter.  Siden Svolvær skole er i samme kommune som Lofoten kulturhus, så ønsket også rektor at programmet for kulturhuset skulle vises på skjermene. 

Infoskjermene skulle også brukes til informere om kommende brannøvelser og øvrig intern info som lærerne har nytte av.

Vi takker for tilliten og ønsker Svolvær skole til lykke med nyløsningen.

 

solveig-svolvar-skole-bruker-displaysystem-infoskjerm-losning_WEB

Solveig som er i full gang med å legge ut ny skolerute på infoskjermløsningen sin.  Foto: Promonorge.no

GDPR

Google Analytics

Vi benytter analyseverktøyet Google Analytics for å studere trafikk, bruksmønstre og trender på dette nettstedet. Dataene som samles inn brukes for å optimalisere brukeropplevelsen og tilpasse innholdet på nettsiden. I henhold til Googles retningslinjer for bruk av Google Analytics samles det ikke inn personlig informasjon om deg som bruker. Dataene som samles inn lagres på Googles servere.

 

Google Tag Manager

Håndterer sporingskoder og refererer til sporingsoppsett og tracking til 3.partsløsninger som Universal Analytics (Google Analytics). Alt av sporingskoder kjøres og håndteres via Google Tag Manager

Hva lagres: Dine bevegelser på lofotkraft.no. All data er anonymisert og vi lagrer ingen sensitiv informasjon. Brukes til optimalisering av nettsiden og tjenester.

 

Hotjar

Anonyme data om dine bevegelser og interaksjon med lofotkraft.no. For å hjelpe oss å forstå hvordan besøkende samhandler med nettstedet vårt, registrerer Hotjar besøkendes økter. Hotjar-skriptet er en websocket-tilkobling som sender følgende informasjon til Hotjar-serverne:

- HTML-endringer som skjer mens den besøkende bruker sidene dine

- Musbevegelser

- Museklikk

- Scrolle-bevegelser

- Tastetrykk for hvit-listede handlinger

- Statistikk for om visningsstørrelsen for nettleser endres

Hver hendelse som spores, lagres i Hotjars sky-database ved hjelp av et tidsstempel som senere brukes til å spille av hendelsene i sekvensiell rekkefølge. Hotjar-skriptet sporer besøkende når de besøker forskjellige sider ved hjelp av en første-parti "cookie", slik at man kan spille av hele sesjonen i et enkelt opptak. Ingen sensitive informasjon eller brukerinformasjon hentes eller lagres.