Infoskjermløsning til Hadsel Havn KF

Hadsel Havn ligger i Hadsel kommune og Stokmarknes, Hurtigrutens “hjemmehavn”.  Den offentlige havnevirksomheten ble samlet til ett havnestyre ved innføring av havne-og farvannslov i 1985, men før dette var det lokale havnestyrer både på Melbu og Stokmarknes. Kommunen har gjennom havnedrift vært samarbeidspartner og tilrettelegger for fiskeri, industri og trafikkhavnerelatert virksomhet. Det ligger en egen historie bak nærmest hver tiende meter kailengde  både på Melbu og Stokmarknes. Historisk trekkes fram havfiskerederier og fiskeforedlingsindustri, grunnleggingen av Hurtigruten og rederivirksomheten til Vesteraalens Dampskibsselskap i Stokmarknes, skipsverksteder/slipper mv.

Med anløp av hurtigruten og cruisebåter på Stokmarknes så ønsket Hadsel Havn infoskjermer i havneportalen til og fra kaiområdet. Displaysystem demonstrerte løsningen og fikk raskt en avtale i boks om igangsetting. Hadsel Havn bruker i dag ennå Displaysystem som sin infoskjermløsning. De administrerer og styrer innholdet på egen hånd daglig.

Vi takker for tilliten og oppdraget.

 

 

 

GDPR

Google Analytics

Vi benytter analyseverktøyet Google Analytics for å studere trafikk, bruksmønstre og trender på dette nettstedet. Dataene som samles inn brukes for å optimalisere brukeropplevelsen og tilpasse innholdet på nettsiden. I henhold til Googles retningslinjer for bruk av Google Analytics samles det ikke inn personlig informasjon om deg som bruker. Dataene som samles inn lagres på Googles servere.

 

Google Tag Manager

Håndterer sporingskoder og refererer til sporingsoppsett og tracking til 3.partsløsninger som Universal Analytics (Google Analytics). Alt av sporingskoder kjøres og håndteres via Google Tag Manager

Hva lagres: Dine bevegelser på displaysystem.no. All data er anonymisert og vi lagrer ingen sensitiv informasjon. Brukes til optimalisering av nettsiden og tjenester.

 

Hotjar

Anonyme data om dine bevegelser og interaksjon med displaysystem.no. For å hjelpe oss å forstå hvordan besøkende samhandler med nettstedet vårt, registrerer Hotjar besøkendes økter. Hotjar-skriptet er en websocket-tilkobling som sender følgende informasjon til Hotjar-serverne:

- HTML-endringer som skjer mens den besøkende bruker sidene dine

- Musbevegelser

- Museklikk

- Scrolle-bevegelser

- Tastetrykk for hvit-listede handlinger

- Statistikk for om visningsstørrelsen for nettleser endres

Hver hendelse som spores, lagres i Hotjars sky-database ved hjelp av et tidsstempel som senere brukes til å spille av hendelsene i sekvensiell rekkefølge. Hotjar-skriptet sporer besøkende når de besøker forskjellige sider ved hjelp av en første-parti "cookie", slik at man kan spille av hele sesjonen i et enkelt opptak. Ingen sensitive informasjon eller brukerinformasjon hentes eller lagres.